top of page
Voor transport- en bouwbedrijven

Opdrachtgevers en wetgeving zoals ZE-zones, EURO 7 en het stikstofdossier versnellen de transitie naar zero-emission trucks. 
Jij krijgt vragen of het kan. Ja, het kan!


Maar jij weet niet goed hoe en wat. Je concurrenten pakken deze handschoen ook op, en jij wilt niet op achterstand raken. 

Nijenhuis Truck Solutions biedt kennissessies zoals 'Master of Zero-Emission' die jouw team binnen no-time voorziet van de juiste kennis om deze uitdagingen aan te gaan.

 

Daarnaast kan Nijenhuis Truck Solutions je helpen bij het opstellen van plannen voor het verduurzamen van jouw truckvloot.

Is het verstandig om te focussen batterij elektrische, of op waterstof elektrische trucks? Hoeveel energie moet ik meenemen? Hoe ga ik die machine van energie voorzien? Nijenhuis Truck Solutions biedt het antwoord op die vragen.

Jij wilt de transitie zo kosten-efficiënt maken. Nijenhuis Truck Solutions is ervaren in het maken van TCO calculaties voor alle alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen. Voor een aantal inzetten is al een positieve business-case te maken voor zero-emission voertuigen. Vandaag, zero-emission, positieve businesscase, met en zonder subsidies.

 

Onze producten speciaal voor transport- en bouwbedrijven:

- Truckvlootscan, weten wanneer u wilt switchen?

- Energiescan voor trucks, welke voorbereidingen moet ik treffen?

- TCO calculatie, wat levert het mij op?


 
Sorteert u niet voor op de energievraag van uw machine- en truckvloot?

Uw concurrent wel.

bottom of page