WELK GEZICHT ZIT ER ACHTER NIJENHUIS TRUCK SOLUTIONS?

"Het begint met nieuwsgierigheid"

Afkomstig van een boerenbedrijf heb ik de liefde voor zware machines met de paplepel ingegoten gekregen. Ik word nog steeds overvallen door romantische gevoelens wanneer op een koude ochtend een 40 jaar oude trekker wordt gestart. Het kloppende geluid, de geur van diesel, de blauwe walm. Nostalgie. 

De afgelopen 10 jaar heb ik alles geleerd over rollende kapitaalgoederen. Intern transport, construction equipment en trucks kennen voor mij nauwelijks geheimen. In de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in zero-emission oplossingen voor trucks en construction equipment.

Nu wil ik deze kennis met jullie delen.

Geboren in 1988 mag ik mijzelf met recht een 'millenial' noemen. De TV heb ik tijden geleden ingeruild voor YouTube en de lichten in huis zet ik aan en uit door het aan mijn Google Home te vragen. Het mag dan ook geen verrassing wezen dat ik bovengemiddeld nieuwsgierig ben in nieuwe technieken. Die nieuwsgierigheid heeft mij de afgelopen jaren gevormd dat één van de experts in Nederland op het gebied van Zero- and Low-Emission Trucks & Construction Equipment.

Ik heb er mijn persoonlijke doel van gemaakt om elke dag iets nieuws te leren. Door mijn brede netwerk ben ik in staat om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen en ben ik als eerste op de hoogte van nieuwe subsidie mogelijkheden. Daarnaast kan ik partijen aan elkaar koppelen. Hierdoor kan ik iedereen helpen bij een vloot klaar voor de toekomst. 

Daar haal ik mijn voldoening uit. Een vloot klaar voor de toekomst, voor iedereen.

excavators-1673927_1920.jpg