top of page
Voor dealers- en importeurs

ZE-zones, EURO 7 en het stikstofdossier versnellen de transitie naar zero-emission trucks. 

Jouw klanten willen graag, jouw leveranciers zijn klaar om te leveren, maar jij moet het doen. Laat jij de transitie naar zero-emission 'gebeuren'? Wacht jij op de vraag van je sales- en servicemensen? Of neem je de lead en gebruikt je deze kans om een voorsprong te nemen op je concurrent. 

Als jij de handschoen niet oppakt, zullen je klanten opzoek moeten gaan naar partners die wél investeren in kennis en kunde. Je wilt toch niet uw meest vooraanstaande klanten verliezen?

Nijenhuis Truck Solutions biedt kennissessies zoals 'Master of Zero-Emission' die je team binnen no-time voorziet van de juiste kennis om deze uitdagingen aan te gaan.

 

Daarnaast kan Nijenhuis Truck Solutions je helpen bij het opstellen van plannen voor het verduurzamen sales- en service organisatie.
Wat moeten mijn salesmensen weten om onze klanten het juiste advies te kunnen geven? Hoe kunnen zij zich wapenen tegen de technieken van de concurrenten?

Welke veranderingen staan er op stapel in uw werkplaats? Behoud je je werkplaats? Op welk tempo moet ik mijn servicemensen scholen? Moet ik andere gereedschappen aanschaffen? Wat gebeurd er met mijn uren- en partsomzet?

Er ontzettend veel uitdagingen waar je organisatie mee te maken krijgt in de transitie naar zero-emission. Het is eten, of gegeten worden in de dealerwereld. Waar kiest jij voor? 


Steek je kop niet in het zand. Investeer in de continuïteit van jouw bedrijf. 

bottom of page