top of page
Voor ondernemersverenigingen

Het nuttige met het aangename verenigen. Dat is wat ondernemers graag doen. 

Want hebt jij wel eens nagedacht wat er voor nodig is om een elektrisch truck te laden? Heb jij er ook wel eens over nagedacht wat er nodig is om 3 elektrische trucks te laden? Heb jij er wel eens over nagedacht wat er nodig is al ook uw buurman 3 elektrische trucks wilt laden? Of kiezen zij voor waterstof als energiedrager? 

Wat betekent dat voor mijn aansluiting op het elektriciteitsnet? Als alle bedrijven om mij heen ook een zwaardere aansluiting nemen, is de aansluiting van het bedrijventerrein zelf wel afdoende? Wordt het wie het eerst komt, wie het eerst maalt? Of zoeken we samen naar een oplossing? 

 

Een netbeheerder vertelde mij ooit eens: "Johnny, het is 8 jaar praten en 2 jaar graven. Het duurt 10 jaar voordat er een zwaardere kabel in de grond ligt." Jij en je mede ondernemers staan dus voor de keuze, nu actie ondernemen. Of later op de blaren zitten. 

De grote bedrijven in Nederland weten dat zij deze uitdaging hebben, en hebben daar ook FTE's voor vrij gemaakt. Ga jij in de aankomende 10 jaar omzet verliezen omdat je niet in staat bent voldoende energie op locatie te krijgen? 

 

Nijenhuis Truck Solutions biedt kennissessies zoals 'Master of Zero-Emission' die jou en je mede-ondernemers binnen no-time voorziet van de juiste kennis om deze uitdagingen aan te gaan.

 

Daarnaast kan Nijenhuis Truck Solutions je helpen bij het opstellen van plannen voor het verduurzamen van uw bedrijventerrein.

 

Om kansen te kunnen pakken moet je ze eerst zien liggen. Nijenhuis Truck Solutions geeft je de juiste bril. 

bottom of page